• ···
Mandags inspiration

Hvor billigt kan det gøres???

vs.Budget

      På et stramt budget 


Det er mig en gåde, når det kan lade sig gøre for helt almindelige mødre med helt almindelige indkomster at købe nyt tøj og kvindegear for flere 100/1000 kr hver måned. Det holder mit budget simpelthen ikke til! Men hvad gør jeg så, når jeg stadig gerne vil have noget nyt og helst hver måned? – eller det behøver ikke være nyt, det skal bare være anderledes end det jeg har i skabet.


Budget

//Bluse Saint Tropez 250kr  //BH Gina tricot 145kr  //Cap Asos 160kr  //Øjenskygge H&M 35kr //Solbriller Asos 105kr //Lyserøde sko Asos 195kr //Hvide sko Asos 220kr //Loafers Asos

Det er en udfordring, der vækker mit jagtgen. I stedet for “bare” at købe tasken til 500 kr, bliver jeg kreativ i forhold til de alternativer der ellers er. 
Genbrugsbutikker, loppemarkeder, highstreet over nettet og arvegods fungerer udmærket, men det kræver tålmodighed…
Jeg er heller ikke god til at tage en beslutning og investere i et godt basis køb. Med mindre det er udsalg, og jeg føler jeg virkelig har skudt papegøjen. 


Mange dameblade har den famøse side/artikel “Luksus vs Budget”, og stort set hver gang undrer jeg mig over de budgetvenlige alternativer til de luksuriøse… Jeg synes ikke en taske til 600 kr, eller sko til 500 kr er budgetvenligt. Det er selvfølgelig opnåeligt, og jeg vil være i stand til at købe det, men det er da meget sjovere, hvis jeg kunne få 2 par sko og en taske for det samme beløb… 
Hurra for sommerens mange loppemarkeder! Jeg skal i hvertfald på Ingerslevs en søndag eller to 🙂

15.4.13


3 dejlige forår/sommer sæt ala sort skandinavien med lidt glamour, til overkommelige/opnåelige priser. Hvad sker der for vi hverken har Zara eller Mango i Århus??

Mærker og priser findes her

meeen man kan jo altid finde inspiration i alt det dyre designer gods 🙂

-Mille-

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandags inspiration