Nyt og gammelt – fashionmom blog
Forår, sol og farver

Nyt og gammelt

I haven…

Jeg havde besøg af Mille i fredags og nød godt af hendes gode kamera og fotografegenskaber. Det er så lækkert med gode billeder og en god fotograf, så jeg ikke behøver at bruge mit knapt så gode Iphone kamera.
Det er op mod 10 år siden jeg fandt denne halskæde i en genner på nørrebro. Jeg har bare ikke kunne skille mig af med den og nu ved jeg hvorfor… Den er jo pisse-fed her i 2013. 
Min dejlige rævepels, kommer frem hvert forår og efterår. Den er altid fed lige meget hvad moden siger!  Det er ca. 7 år siden jeg fandt den, i en genner i Århus.
Jeg har efterhånden fundet ud af at det er let nok at have en god stil, der følger tidens trend, hvis bare man gemmer de bedste fund. Det er jo selvfølgelig vigtigt at have diskrete basic ting, man kan bruge til alt (dem kan man altid købe), men det er endnu vigtigere at have vilde ting som man aldrig tror bliver fedt… For lige pludselig er de über-fede! 🙂


Midt i alt moden og bloggeriet, er der fem fantastiske begivenheder der konstant viser mig og minder mig om hvor mine værdier ligger. Fem fantastiske unger der skal mades, bades og kysses. Ud over det er der selvfølgelig en der er endnu vigtigere at kysse… Min mand…
(super-corny… But i Looove him)
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forår, sol og farver