Dagens look – fashionmom blog
  • ···
Do you...

Dagens look

Kunne det ikke snart blive rigtig varmt!?!
Ankerstjerne – Lysbillede –
Fordi jeg er træt af Janteloven…

Hun er der. Lige midt i tøjrodet… Og hun elsker det! Hun finder mit tøj og prøver at tage det på.. Altid op på hovedet… Hahaha, hun er så fantastisk, min lille MiniMus!

Da Mille og jeg afprøvede  den sorte baggrund i haven, var hun vågnet tidligere end sin bror og kunne derfor let være med til at lege med Mille og Mor. Hun øver sig i at gå og kan godt gå nogle skridt, meen man kan se hun tænker “Det er nok mere sikkert at kravle..” 
🙂


Jeg ville gerne lige prøve dette sommer outfit og Mille havde fundet denne blonde-cardigan i mit skab, som er perfekt til sommerdage, hvor man synes det er lidt for lidt med bare en top.
Silketoppen er fra Tusnelda Bloch
Shorts’ne er fra Only
Blondetoppen er et genbrugsfund
Skoende er fra Føtex

Jeg er vild med den lille stjerne min datter har i håret. Det er en gave fra min søster. Det kan være svært at finde hårpynt, når nu der ikke er så meget hår at sætte i. I H&M børneafdeling, synes jeg de har et ret godt udvalg af små fine spænder og elastikker.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Do you...