• ···
Billed serie

Luksus vs. mindre luksus

Cecilie og jeg har testet sommerens hotteste neglelakfarve, med henholdsvis Chanel og Nilens Jord
Chanel er altid lækker men dyr! Nilens Jord skuffer sjældent, og de senest år har de overrasket med deres lille men gode udvalg af neglelakfarver. De har formået at ramme rigtigt med sæsonernes farver, og jeg synes holdbarhed og konsistens måler sig med de helt dyre.
Jeg er ikke til de tunge farver og i vinters var “grey” min favorit, og den var et sikkert hit som gave til samtlige veninde fødselsdage.

Sidste sommer var det barbie lyserød/pink eller koral der prydede mine negle, men i år har jeg mere lyst til noget mild orange/fersken. 
Chanels nyeste farve “Lilis” er som skabt efter mit ønske! OG den er rød på den rigtige måde. Den får ikke mine hænder til at se fesen-blege ud, som en krads orange ville gøre. Jeg vil vove den påstand, at den komplimenterer alle hudtyper.

Nilens Jords nye sommerfarve “695” er meget lig Chanels bare med lidt mere varme. Den er også super flot, og på brune hænder eller tær kommer den helt til sin ret!
Mig med Chanel
Cecilie med Nilens jord

Chanel koster 175 kr og Nilens Jord 99 kr.
Et helt billigt alternativ er Elf’s “Mango madness”, som ligner ovenstående ret meget.

Untitled #9

-Mille-

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billed serie