På Udsalg med Tvillinger – fashionmom blog
Summers comeing

På Udsalg med Tvillinger

Ned til Byen

Jeg bliver lige nød til at komme af med nogle meget gamle frustationer…
Nemlig fra den gang mine ældste tvillinger var små.
Jeg gik hjemme med dem de første 15 måneder og prøvede engang imellem at bevæge mig udenfor hjemme på eventyr.
Men aldrig har jeg følt mig så tvillinge-mor- diskrimineret… Og aldrig har jeg savnet København så meget, med dens Metro, S-tog og brede busser.
For i Århus for 6-7 år siden, fandes der næsten ingen lave busser med bred indgang.
Nej, der var en trappe med 3 trin og hvis man tænke at jeg prøver at løfte barnevognen op, så nej, der havde de placeret en gelænder i midten, så kun enkelt barnevogne kunne komme op.
Nogle gange har jeg måtte vente en time for at få den rigtige bus…
Så nu føles det som en velsignelse hver gang jeg ser den brede bus komme kørende og selvom det er lidt besværligt at komme afsted med 2-3 børn, så er det så meget lettere end dengang.
Århus kan nu rumme tvillinge mødre 🙂


Vi var inde forskellige steder og jeg fandt lidt af hvert.
Men det bedste var bare det at være afsted og hygge med Mille og børnene. Vi mødte også en fælles veninde og spiste en is.
Når man er afsted med tvillinger, skal man være forberedt på mange kommentarer og når jeg kun er afsted med det ene par, orker jeg som regel ikke at fortælle at jeg har et par mere derhjemme… 
For som i kan se på billederne, så kigger folk nok i forvejen 🙂
Jeg kalder tit min familie for “Cirkus Lund”… Ikke fordi vi føler os sådan, men fordi folk reagere på os som om vi er et lille cirkus.
Da jeg fandt ud af at jeg ventede tvillinger anden gang, kunne jeg mærke at stoltheden over at skulle have en stor familie og jeg besluttede mig for ikke at være en undskyldning, når vi kommer gående og fylder fortovet, (selvfølgelig skal børnene lærer at gå ind til siden)
men nyde at jeg har så mange elskede omkring mig.
Og når folk alligevel kigger, så kan jeg jo lige så godt fyrer et par kæmpe solbriller og et par høje hæle på og “owne” min dejlige situation.Glædelig Udsalg til jer Alle!   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summers comeing