Me and Lex -Så bliver det ikke mere LEX!! (Blog anbefalinger) – fashionmom blog
Shop i Kbh

Me and Lex -Så bliver det ikke mere LEX!! (Blog anbefalinger)

Her er nogle af mine favoritblogs pt.
 Jeg bliver inspireret af meget forskelligt, og lige nu er bloggen ME AND LEX min absolut yndlings!

Statement halskæder go home! De to søstre laver selv smykkerne, og tager det til et helt andet niveau. Endelig nogen der tør udfordre “to much is never enough” 
Jeg så dem på instagram (@Dylanlex) og har siden fulgt bloggen trofast.
Flere af deres følgere forsøger at gøre dem kunsten efter og laver deres egne statement halskæder. Jeg må simpelthen prøve at lave noget lignende!
Det her er kunst og fashion og stadig bærbart. 
Tjek dem ud!!
Pieces har lige nu flere halskæder, der minder om dem men mere afdæmpet. Ebay har noget lignende. 


“shitbloggerswear” er en tumblerblog, som Cecilia står bag. Bloggen består egentlig bare af hendes egne skitser og så med tekst under. Skitserne indkapsler de mest brugte fashionitems i blogland, og jeg synes hun fanger præcis dette helt perfekt. Hun er selvproklameret fahsionista og gennemlæser samtlige modeblogs på nettet, men laver skitserne med en vis ironi, dog uden at ville provokere. 
Fordi hun er så ufattelig farverig og streetvulgær på den sjove måde.

Poleret amerikaner. Min primære inspiration er hendes billeder. De er så farverige og delikate, at jeg næsten forstiller mig de smager godt 🙂Anywho var den første modeblog jeg fulgte. Bloggen blev stiftet af 3 danske kvinder i 2008, og var en af Danmarks første modeblogs. 2 ud af de 3 stiftere er tilbage – Stephanie og Ingrid og de er begge nået til tops i modebrancen.

Anywho inspirerede mig modemæssigt en del år tilbage, og er meget dansk/skandinavisk præget.
De har helt klart influeret hipster bølgen men på en ikke-krukket måde.
Pigerne fra Anywho eksisterede før Monki, weekday og andre svenske hipstermærker slog kløerne i danskerne, og dermed gav enhver mand -eller kvinde mulighed for at få fingrene i en oversize karrygul blazer og en lille tophue med kvast fra 70’erne til 90’erne.
De fandt mange af deres ithems i Genbrugsbutikker, og var med til at få danskerne til at kalde gammel ragelse for “secondhand” og “vintage”.  
 Nu får jeg ofte nok af den lidt for minimalistiske og til tider selvhøjtidelige stil (se Cecilies indlæg), og følger derfor ikke bloggen så tæt. Jeg er blevet langt større tilhænger af boho-chick og Americano-bling-bling-style. 😉
De to damer er meget professionelle i deres tilgang til mode, og bloggen undlader alt fra privatlivet, hvilket også var meget dansk og typisk for den tid, hvor de startede.

næsepillende kendte

Do i need to say more??…:-)-Mille-


   

3 kommentarer

 • Line O.K.

  Så fedt indlæg! Har med det samme været inde og bestille 10 forskellige halskædder hjem så jeg selv kan lave en halskæde som en af dem fra Me And Lex!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fedt Line! Send et billede når du er færdig med halskæden, så vi kan se resultatet! -Hvis det bliver godt vil jeg gerne bestille en ved dig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johnk201

  Hi! Someone in my Myspace group shared this website with us so I came to look it over. I’m definitely loving the information. I’m bookmarking and will be tweeting this to my followers! Great blog and terrific design and style. kaaededfgkgd

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shop i Kbh