White boho-chick – fashionmom blog
Mini-Mumsens Hår

White boho-chick

-By Mille-

Christian Wijnants

/Russian Vogue


Stor, hvid, klædelig og lækker kvalitets-strik er vinterens svar på sommerens maxikjole.

 Den lette, men skulpturelle stive strik eller blazer/cardigan kan få enhver kvinde med former til at se 5 kg lettere ud, og det på trods af at hvid jo i særdeleshed ikke slanker!  

 Som med det meste tøj kommer det an på, hvordan man styler det. Hvid tiltrækker opmærksomhed, og er godt at skabe kontrast med. Personligt bruger jeg næsten kun hvid som tilbehør og ikke i et helt outfit. 

Jeg har brugt lette hvide, gennemsigtige cardigans og blazer lignende bluser denne sommer og det står godt til mine sorte og mørke kjoler. Jeg vil prøve at finde noget lignende i strik og varmere stof til vinter.

Hvid er blevet en del af mine yndlings basis “farver”, og den her vinter vil jeg være bedre til at lede efter de hvide overdele frem for evindelig sort.Et sidste farvel til de lette, smukke, hvide rober
– Vi ses forhåbentlig næste sommer

Nu vil jeg på jagt efter en strik i min lokale Genbrug, 
og måske bestiller jeg denne fine hvide og metallic blazer fra Asos som overgang her i efteråret…


//Køb den HER

-Mille-

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mini-Mumsens Hår