The perfect Jacket – fashionmom blog
InstaMonth

The perfect Jacket


Den perfekte jakke ano 2013

Jeg synes altid jeg mangler den perfekte jakke.
 Når jeg skal et eller andet, har jeg aldrig en jakke der passer til lejligheden. 
MEN for en gang skyld er det ikke et problem! Har simpelthen været så heldig det seneste år. Har fundet den ene perfekte jakke efter den anden, i Genbrug vel og mærke og så må man jo gerne købe den ik…:-)

Jakker er dyre. De skal holde længe og være varme, så det giver jo mening nok, men jeg vil gerne have mange jakker at vælge i mellem uden at bruge for mange penge… Sidste vinter fandt jeg en smuk grøn jakke fra Cos på januarudsalg. Den er så flot og lækker, og jeg tror den kan holde i mange år.

Den klassiske jakke er pt lidt maskulin og ikke så figurfokuseret og bælte-i-taljen-feminin. Det er mere hen i oversize og understeger ikke dine former.
Det kan godt være lidt svært at arbejde med, da man(med mindre man er helt uden former)let kan se enten firkantet ud, eller bare større end man er. Min jakke fra Cos er et nr. for stor, men er for én gang skyld oversize på den rigtige måde. Den sidder helt perfekt både stående åben og lukket.  

Zara har en masse gode bud på den klassiske jakke:
//Zara

Jeg opdagede lige Nemesis babe har lavet samme version bare i en mere kulørt udgave. Hun inspirerer til at bruge flere farver.
Tjek hende ud og hendes blog!


Min efterårs/vinter jakke fra COS


Der er masser inspiration at hente fra New York fashionweek i forrige uge, og fofografen
Phil Oh har taget de smukkeste streetstyle fotos.
“Desværre” er New York i øjeblikket for varm til jakker, men se lige de billeder han tog til London fashionweek i stedet for.


   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

InstaMonth