Loppeinspo og Tak til alle der var med! – fashionmom blog
Keeping Me Warm

Loppeinspo og Tak til alle der var med!

-ByMille-

Sidste lørdag afholdte vi et hyggeligt loppemarked til fordel for et børnehjem i Brasilien. Der var mange fede fashionfund og jeg er så glad for mit nye “natbord” jeg fandt og købte. Det er en gammel sykasse og jeg vil bruge de små inddelte rum til mine smykker og neglelakker. Under den vil jeg selvfølgelig have modeblade 😉
Jeg ved ikke helt om jeg vil male den.
I så fald tænker jeg at male den hvid.

Har i andre forslag til en passende farve?

Jeg købte også et flot spejl, jeg vil male kobber og hænge i soveværelset. -Det kan males over igen når alle kaster op ved synet af kobber ithems i deres bolig.


   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Keeping Me Warm