Tanker om at genbruge og give. – fashionmom blog
Vis mig din Pakkekalender

Tanker om at genbruge og give.

-ByMille-

Jeg forbereder juleloppemarked den 7/12 til fordel for de her børn:børnehjemmet i Brasilien, Moreria er der ca 60 børn. De får ingen støtte af staten, men er helt afhængige af økonomiskstøtte fra sponsorerer.
Flere medlemmer fra Den Evangeliske Lutherske kirke i Danmark (som jeg er medlem af) har arbejdet på børnehjemmet som volontør, og vi har derfor de sidste mange år haft kontakt med dem og samler penge ind til dem hvert år på en sommerlejr-bazar.
Min kusine var der for ca 5 år siden, og det er hende der har taget billedet.
Hun har stadig kontakt med medarbejdere fra børnehjemmet, og de glæder sig over vores indsamling.

Jeg er vild med genbrug og tanken/meningen bag det at genbruge. At vi deles om det vi ikke bruger mere, så andre får gavn af det.
Generelt kan jeg lide at få det bedste ud af ting og situationer i livet.
Jeg tror det er lettere at leve og rigere for mig, hvis jeg (for det meste) ikke har en forudindtaget mening om, at ting skal være på en bestemt måde for at være rigtig. 
Jeg kan vælge at synes jeg “nøjes”, når jeg køber eller får en blå bluse fra genbrug, selvom jeg i virkeligheden havde ønsket mig en ny grøn kenzo sweat med et tigerhoved (eller den med eiffeltårnet:-)
Jeg vil rigtig gerne have nyt tøj, men jeg gider ikke begræde alt det fede dyre designer tøj, jeg ikke kan købe.
Hvis jeg havde vildt mange penge gjorde jeg det sikkert, men det har jeg ikke, og jeg nægter at have et mindre sjovt og rigt liv af den grund!
Mange af os er vel i bund og grund skide nærige med penge og tid. Egoet er svært at gemme af vejen, når det gælder vores forfængelighed. Men vi kan udfordre den!
 (ikke sådan noget med at gå uden makeup til en fest, for det gør jeg altså ikke!!!…). Men mere det at give afkald på noget. Hvad sker der hvis jeg skal undvære noget, for så at se det giver meget mere værdi for den der modtager?
Måske er det bare mere vand på min forfængeligheds-mølle at gøre noget godt for andre, men uanset hvad kan det aldrig være en dårlig ting at dele og smitte andre med inspiration til at dele.

Jeg glæder mig til en dejlig dag, og håber I kommer og køber en masse genbrugslir.

Her er 4 smukke og kloge julekort fra Jens Nex.

De kan købes til Loppemarked med julestemning i Gratiakirken
lørdag den 7/12 kl 10-15
Skejbygårdsvej 23 

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vis mig din Pakkekalender