Hvordan man er sig selv uden, at ønske andre skal være som en selv. – fashionmom blog
Fra Mode til Mor

Hvordan man er sig selv uden, at ønske andre skal være som en selv.Kender I det med at man har fundet en god idé, 
eller opdaget et godt råd, som virkelig virkede for dig eller dine børn.
Også prøver alle overtale alle andre at den måde man selv gør det på er den rigtige.
Jeg kan nogle gange få det sådan og jeg kender mange der gør det…
‘Den måde passer til mig, jeg er mig selv når jeg gør det på denne måde, ergo må alle andre da også synes at, denne måde er den rigtige måde at gøre det på.’
Der er bare ikke noget værre end at blive overfaldet med gode råd og påduttet andres måde at gøre det på.

Nu har jeg jo to sæt tvillinger, men jeg skriver ikke så mange gode råd og om hvordan jeg tackler forskellige problemer ang. tvillinger.
 Jeg gider virkelig ikke være hende der bare synes at hun har ret, bare fordi jeg har prøvet det 2 gange.
Jeg er vild med når folk spørger mig til råds, men jeg prøver at lade være med konstant at komme med uopfordrede råd, for derefter at bruge lang tid på at overtale den  anden til at, dette er den rigtige måde.


Jeg synes det er et kompliment hvis en har spurgt og brugt mit gode råd, det gør mig glad, men det gør mig endnu mere glad hvis jeg kan se at personen selv har bygget videre på mit gode råd, udviklet det, gjort det til sit eget.
Så ved jeg at jeg ikke har trukket noget ned over hovedet på personen. 
Hvis jeg giver et råd, er det vigtigt for mig at sige, at det virkede for mig, men det er ikke sikkert at, det er noget for dig.

Nogle ting kan jeg se virker rigtig godt for nogle, de føler sig stærke og principfaste i deres valg.
Som fx Øko og spelt bølgen, jeg kan se hvor glade folk er for at tørstege deres mad og stolt fortæller om at alt deres mad er økologisk. Sukker er ofte bandlyst og her kan man få mange gode råd om hvordan man undgår sukker i maden eller laver alternativt slik til børnene, som smager sødt og lækkert.

Her er det så at, jeg glæder mig på deres vegne, over at de har fundet noget som virkelig virker for dem og som giver dem livskvalitet.
 Men jeg har nu ikke lyst til at leve på den måde… Det er ikke et princip for mig kun at købe økologisk og jeg spiser selv og giver mine børn slik, også fra Haribo! Jeg giver dem også Rugfras og vindruer som lækkert, jeg synes ikke det ene udelukker det andet.
Jeg har det ikke dårligt med det, jeg kan godt lide det på en måde og jeg har ikke dårlig samvittighed over det.Jeg føler ikke at, jeg egentlig burde bandlyse sukker, jeg har taget et valg om at det er ok med Fredags slik og sodavand om søndagen. Hvis vi har børne besøg om aftenen på en hverdag, severer jeg da gerne en lille småkage (de billige fra Aldi), mens alle børnene sidder foran fjerneren, så kan de guffe i sig og grine højt af Shaun the Sheep. Det bliver jeg glad af!
 -Det giver mig livskvalitet.
Jeg nyder ikke at være bundet at snærende principper og jeg går meget mere ind for udtrykket: ‘Alt med måde’ … og nogle gange ‘All in’ 🙂

Sund (og let) aftensmad her:

Fiskepinde og broccoli

Grønsagsfrikadeller med kød

Sund kager her:

Bananbrød uden sukker

Træstammer på den sunde måde

Her er lidt opskrifter på mad og lækkert uden så meget fedt og sukker, for det spiser jeg også gerne og mine børn elsker broccoli.
Det ene udelukker ikke det andet.

Ha’ en dejlig Tirsdag!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra Mode til Mor