En FashionMom’s Bekendelser – fashionmom blog
Hjemmelavet bounty

En FashionMom’s Bekendelser

1. Friday night


Vi har datenight… min mand og jeg og vi er altså ret hellige omkring det! Måske fordi er det fordi det omhandler bøf eller anden lækker mad eller også er det fordi vi nyder hinandens selskab.
Ja, faktisk! Min mand og jeg kan godt lide at hænge ud sammen og han er det selskab jeg fortrækker. Derfor har vi lovet hinanden at Fredag aften den er for os 🙂

(Børnene får risengrød, bad og Disneysjov, i seng kl 20)
2.Kaffe og chokolade


Ja det er jeg jo nok ikke den eneste der er 😉 Men hver dag efter min mand har været på arbejde tager han de to yngste, som jeg har været sammen med hele dagen, med ud på en (indkøbs)tur og her er det så at jeg lader op. -Med kaffe og ét (ok, to) stykker chokolade. Så er jeg klar til at lave aftensmad og resten af hurlumhejet der forgår inden børnene sover.

 
3.Jeg sover med uldtrøje og sokker

Det gik op for mig denne vinter at jeg bare ikke gider at fryse om natten mere..! Jeg synes det kunne være supercool at sove i negligee eller au naturale, men det sker bare ikke så længe det er koldt (det er jo koldt langt hen i Juni), jeg bedre i uld og silke 😀
4. Jeg er en sucker for Wordfeud

Ja, jeg spiller det endnu! Flere gange om dagen og jeg er blevet pissegod! 😉 Jeg vidste slet ikke jeg kunne så mange ord med ‘c’ eller ‘z’, men jeg owner wordfeud for vildt, også selvom jeg kun har vundet én gang over en eller anden dude der hedder ‘Træsko’.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet bounty