Småborgerlighed og shoppingsavn – fashionmom blog
Tre på stribe

Småborgerlighed og shoppingsavn

-ByMille-
Jeg har boet nær Århus C siden jeg blev født, og jeg er rigtig glad for at tage ind til centrum og gå og glo på mennesker, drikke kaffe og shoppe. Når man får børn og flytter væk fra byen, er alle (dem i samme båd) altid enige om at de jo ikke længere bruger byen, som da de var yngre. De tager ikke længere på cafe, og har ikke tid til at gå og hænge ud på strøget i tide og utide.

 De få gange om året os med børn tager på cafe/bio/restaurant, kan man jo sagtens tage tog, bus eller en 40 km lang biltur ind til byen når det nu skal være….

Jeg er så glad for at være flyttet i hus, men jeg savner en smuttur ind til byen et par gange om ugen. Jeg kan sagtens undvære cafeture og shopping (min have!!…stikker enhver cafe og jeg kan shoppe online), men jeg har bare et indædt behov for at se andre mennesker, der ikke ligner mig og egentlig bare blende ind på en travl gade, uden at skulle tale med, eller forholde mig til andet end hvad jeg forstiller mig om dem. 

Heldigvis er jeg i godt selskab i form af min mand og søn. De kan snildt gøre det ud for ca 10 forskellige personlighedstyper 🙂

Min seneste fridag nød jeg i min have i solen og onlineshoppede på de her sider:

Asos

Asos er en god gammel kending.
Har lige bestilt T-shirten og klipklapperne. Har længe ledt efter en oversize T-shirt på den rigtige måde, og klipklapperne bliver geniale at bruge på stranden, i haven og en tur ind til byen med store hvide tennissokker i… 

Untitled #20

Elf er mit all time billige (men gode) make up mærke, og selveste Føtex er begyndt at føre det. Udvalget er dog bedst online, og jeg har bestilt deres complete coverage concealer, som vist nok har en farve til hver slags træthed under dine øjne. Glæder mig til at teste den. 

Untitled #21


Ebay er og bliver bling bling paradise. Hvis jeg ikke vil ruineres men gerne vil have nye smykker, surfer jeg Ebay.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tre på stribe