Hold Dog Kæft! – fashionmom blog
5 Børn i Solen

Hold Dog Kæft!

Der er nu ikke noget som at tage på tur med en skrigende tumlig, der er sur over, at skulle sidde i klapvognen.

Og så er det bare alletiders når, en gammel rynket mand, vredt kigger på mig og Minimusen og siger: ‘Så hold dog Kæft’.

Jeg ved ikke om i har prøvet noget i den stil, men jeg blev helt befippet og de folk der stod i bageren og ventede på deres sandwich, så ganske forargede ud. Men da jeg kiggede på den sure, benede mand der stod der og sagde ‘hold kæft’ til et lille barn, der ikke en gang vidste han snakkede til hende, kunne jeg ikke lade være med at grine.

Det var SÅ kliché -agtigt og super flovt for ham, at han ikke bare kunne gå videre, men måtte stoppe op og skælde ud, før han gik videre.

Da han så, at jeg bare smilede og grinede ad han, gik han hurtigt væk.

IMG_6204[1]

Det er heldigvis sjældent, at folk henvender sig negativt til mig og børnene og selvom det godt kan blive for meget med de positive ‘Nårh, er det tvillinger?’-kommentarer, så er de da helt klart at fortrække.

Men udover det havde vi en dejlig tur til Veri Centret.

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 Børn i Solen