Sygdom? -No problem! – fashionmom blog
Se min (nye) kjole...

Sygdom? -No problem!

Masser af tid
 
Det er ikke helt sandt, at sygdom ikke er noget problem, for det er jo altid lidt hårdt, når et eller flere af børnene er syge. -Urolig søvn osv.
-Men det jeg mener er, at det ikke er noget problem med hensyn til barns 1. sygedag…
I de sidste par uger har der været en eller flere af børnene, der har haft feber eller været sløj.
Det startede med Minimusen, så min ene store dreng, lørdag havde alle tre store pludselig feber, søndag og idag er det så min anden store dreng.
Han ligger og ser fjernsyn på gulvtæppet, hvis han da ikke sover.
Men jeg har ingen stress omkring, at han skal nå at blive rask. Når jeg tænker på, hvor stressende det ville have været, at skulle ringe og melde barn syg hveranden dag i to uger, til et arbejde, bliver jeg så lykkelig for min hjemmemor beslutning!
 
Når et af børnene er syge, bliver jeg bekræftet i, at det var den rette beslutning, at droppe job og uddannelse og fokusere på de små liv, der er blevet lagt i min varetægt.
 
Det kræver selvfølgelig lidt omlægning af hverdagen når en af vores skolebørn bliver syge og det bliver måske min mand der henter istedet for mig, men det er ikke den ‘katastrofe’ som det var dengang vi begge arbejdede og studerede.
 
Jeg føler virkelig jeg får lov at høste goderne af hjemmelivet, når jeg kan mærke at stressen ikke får fat.
Nu er sygdom = hyggetid med mor, masser af fjernsyn og leg med tumlingerne.

 
Hvis du kunne tænke dig at læse mere om min ‘hjemmemor-beslutning‘, så se indlæggende her:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
God læsning 🙂
 
 
 
 
 
Husk at der er Giveaway
-Dettol rengøringsmidler.
HER
   

4 kommentarer

  • Ej hvor er du sej! Det er altså seriøst hårdt at have syge børn (men ja, det er da helt klart mindre stress, når det ikke kommer ubelejligt i vejen for institution og job! – og kan sagtens følge dig) og det gør det nok ikke meget nemmere, når man har flere af gangen. God bedring 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Amanda Tak for din kommentar! :-)Idag er min store søn feberfri, så jeg håber han kan komme i skole imorgen… For ja det er hårdt at have syge børn og jeg håber på lidt ro herhjemme imorgen, for manden og jeg har en date, med barnepige og det hele 😉 -Jeg følger selvfølgelig din blog, Voksewerk, tak for god læsning :-)Mvh Cecilie

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • skønne billeder af dig og dine børn 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se min (nye) kjole...