Det værste ved at være hjemmemor – fashionmom blog
  • ···
Så tror man lige at de sover...

Det værste ved at være hjemmemor

-Spørg Far, Mor er syg-
Det værste ved at være hjemmemor er ikke det, at være sammen med børn hele dagen, pusle, lege og være på deres niveau hele dagen. Det kan man planlægge sig ud af, ved at være sammen med børn OG voksne. Legestue, andre hjemmemødre, veninder på barsel eller veninder med aftenarbejde.
Det er heller ikke når børnene er syge… Det er hårdt og det tærer på overskuddet, men her kan man arbejde sig ud af det, der er temperatuer der skal tages, bræk der skal tørres op, senge der skal hæves og varme børn der skal siddes med. Og der er pause når de sover.
Det er heller ikke det når de alle tre/fem er sure eller græder på samme tid. Der må jeg slå koldt vand i blodet og styre mit temperament og istedet trøste, guide, løse konflikten eller finde alternativer.
IMG_4246_Fotor
Det værste er når  JEG er syg!
SÅ kan jeg ikke trøste, arbejde eller snakke mig ud af det. At være syg hjemmemor er bare lort på lort og man ville ønske man kunne aflevere dem alle i nærmeste institution, med en seddel om halsen, hvor der står: ‘Returneres på afsender adressen, når mor er feberfri!’
Det er ikke kun hårdt fordi, der er en masse ting man bliver nød til at gøre, som man overhovedet ikke kan overskue, men som bare skal klares, det er også det at alle de opgaver jeg normalt tager mig af, som fx. aftensmad og madpakker, bliver jeg nød til at overlade til min mand.
Det lyder måske rart, at slippe for opgaverne, men det får mig til at føle mig utilstrækkelig.
Også er der alle de ting der hober sig op, mens Mor er syg…
Vasketøj, oprydning og rengøring… De ting ligger pænt og venter på at Mor bliver rask 😉
Min mand er heldigvis ofte helten der, arbejder hjemmefra eller om aftenen, på særligt slemme dage og han klager ikke. Men de dage hvor jeg bare har lidt feber, men stadig er træt og øm, må jeg tage en pille og håbe på det bedste.
Ligeså vel som min mand respektere hvad jeg laver, må jeg også respektere, at han må på arbejde, han er jo den der trækker det økonomiske læs.
Men sådan er det at være hjemmemor, man kan ikke melde sig syg til sine små børn.
IMG_6168[1]
God bedring til alle derude…
Jeg satser på at denne omgang var nok for mig, for hele året!
Hvis du vil læse om nogle af de dejligt ting ved, at være hjemmemor, så se her:
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så tror man lige at de sover...