Nye cykler, hvilke? – fashionmom blog
InstaJune

Nye cykler, hvilke?

Mine to drenge på 7 år (8 til sep.) trænger til nye cykler. Den ene er gået i stykker og den anden er, gået i arv til lillesøster.

De cykler vi de har nu, var virkelig ikke et godt købt… Det er tunge, svære, at pumpe og er gået meget hurtigt i stykker, selvom de ikke har været brugt meget og har stået inde om vinteren. Så vi gider ikke rigtig, at hoppe i Bilka-fælden igen, men vil prøve, at finde nogle af bedre kvalitet, så de forhåbentlig, kan gå i arv til de små søskende…

Jeg vil dog lige tilføje, at da vi købte cyklerne i Bilka, fik vi ca. 10% i ‘tvillinge-rabat’. Det er ikke alle steder man kan få det og man skal altid spørge selv, men det er da værd, at prøve.

Vi kigger efter drengecykler med 24 tommer hjul, nogen der har nogle gode erfaringer, med bestemte mærker?

Vi overvejer disse:

Mustang

mountainbike-24-mustang-dirt-21-gear-mat-sort-alustel-30-cm-med-suspension-forgaffel-8-10-aar

Kildemos

intruder-mtb-yjk4413301

Winther

drengecykel-bronco-24-3-gear-hvid-blaa_78002-621

Jeg har jo før spurgt om hjælp, når jeg ikke lige selv havde så meget kendskab til produktet. Vi købte jo bla. en sandkasse på en af læsernes opfordring og den er vi super glade for. Se Her.

   

2 kommentarer

 • Lotte

  Vores erfaring er heller en brugt af god kvalitet end en ny af mindre god kvalitet… Vores næsten 7 årige har en Trek som er super lækker….vi fandt den brugt til 500 bobs og den er hver en krone være en krone værd og kan nemt gå i arv… :_D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fashionmom

   Jeg tror vi vil prøve at finde nogen brugt, hvis i har gjort sådan et kup 🙂
   Det er bare lige det med tvillinger og konkurrence, nogle gange er det lettere når de får ens ting… Selvom det ikke altid kan lade sig gøre og vi ofte, med vilje, væger at købe forskelligt.
   Jeg kommer med en opdate, når vi har fået købt nogen.
   -Cecilie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

InstaJune