• ···
Malede Muslinger

Beauty Rutine

Hvilken AnsigtsCreme bruger jeg?

Jeg har i de sidste måneder brugt to lækre cremer fra The Body Shop. En dagcreme og en natcreme. Dagcremen, er næsten en gel og optages hurtigt i huden, hvorimod natcremen er fed og gør huden let skinnende.

Jeg vasker mit ansigt i køligt vand, før jeg bruger creme.

Klik for større billede

Dagcremen kan købes her.

#

Natcremen kan du købe her.

Jeg har været rigtig glad for dem, min hud føles blød og fugtet.

   

3 kommentarer

 • Senia

  Dejligt med budgetvenlige tips. Hvilken hudtype har du? Sensitiv, komdi (fedtet t-zone), tør, fedtet, mange urenheder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fashionmom

   Hej Senia,
   Dejligt du kan bruge indlægget. Jeg har kombineret hud/normal hud. Lidt fedtet t-zone og ikke så mange urenheder. Min hun kan godt være lidt sensitiv og normalt bruger jeg gerne Derma, eller andre milde produkter.
   Mvh Cecilie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis jeg var dig ville jeg ve6lge en ansigtscreme med et godt olie inohdld, og ja som du selv skriver se5 kan en fedtet og cremet ansigtscreme bestemt ve6re en rigtig god investering God dag..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Malede Muslinger