• ···
Udsalg på Asos

Blenumser og trætte Børn

Vi holder stadig ferie, med alle børnene hjemme. Efter en hyggelig sommerhustur, med en meget stenet strand, har alle børnene, mere eller mindre fået revet deres fødder op. Musen på 5 år, havde fået et par halvdybe sår på fødderne og vågnet to nætter i træk og har grædt og klaget sig. De har ellers fået smurt fødder og fået fodbad, men nu er der alligevel gået lidt betændelse i min ene store søns sår. Så nu har er været sæbespånefodbad på det daglige program for, at det ikke udvikler sig. Jeg har også måtte smører dem med Locobase Repair og plaster-lageret er ved, at være i bund.

IMG_6796_Fotor_Fotor_Collage

Når det er så varmt og de sover så dårligt, er det ikke så sjovt, at have de vilde planer og igår havde vi en dag med Tv og dyner på gulvtæppet. Selvom børnene falder sent i søvn, måske pga. af lys og varme, vågner de stadig tidligt, hvilket resulterer i trætte unger, der ikke helt har det overskud, vi er vant til.

IMG_6804_Fotor

Alle børnene er brune og lækre og de to små løber bare rundt i ble eller bar numse. Men når min mand og jeg kommer for sent i seng og børnene sover så uroligt, er min energi ikke i top. Det bliver nok meget godt, at få gang i hverdagsrutinerne igen. Er i ved, at være ferie-trætte eller er i lige begyndt på hverdagen igen? Jeg er nysgerrig på hvordan i klare de trætte børn eller om jeres børn er gode til, at sove længe? Mine børn har endnu ikke lært, at sove længere end til kl. 07, hvis vi er heldige ellers er det altid mellem 6-6.45 de er foruroligende friske 😉 Desværre varer friskheden ikke længe, hvis de er kommet sent i seng og så opstår der langt lettere konflikter og gråd.

IMG_6801_Fotor

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalg på Asos