• ···
Langeland uden Festival

Malede Muslinger

Hej igen, Kære Læsere!

Jeg ved det godt, der er meget langt imellem indlæggende, men ferien er tiltrængt og alle børnene er hjemme.

Vi er kommet hjem fra en dejlig familielejr på Langeland og nu tager vi et par chiller-dage herhjemme, med forskellige besøg, før vi skal en overnatning i sommerhus, med min søster og hendes familie. Derefter er der forskellige legeaftaler og forhåbentlig nogle ‘handyman’ opgaver der bliver klaret, inden min mand igen skal på arbejde.

Noget af vores sommer tidsfordriv, udover Legehus-bygning og Strandtur er, at male de ting vi finder. Når vi kommer hjem, har vi ofte fået samlet, en masse natur i lommerne og da jeg ikke rigtig vidste hvad vi skulle gøre med det, begyndte vi, at male det.

IMG_6780_Fotor IMG_6781_Fotor IMG_6783_Fotor

Det betyder, at vi altid har en aktivitet, for der er altid noget natur, man kan tage med hjem og male. Hvad har i fundet på af sommer-tidsfordriv, nogen gode ideer? Jeg tager imod dem med kyshånd, for når min mand starter på arbejde, er jeg igen hjemme med alle ungerne, alene. 😉

   

2 kommentarer

 • Det var da en sød idé at male strandfundene 🙂

  Vi har nogle gange lavet uroer af hulsten og muslinger og sneglehuse med huller i. Vi bruger en pind fra haven eller et stykke drivtømmer som tværpind og binder tingene på med almindeligt bomuldsgarn.

  De store unger har måske lyst til at lave en lille bog med tegninger/tekst fra deres ferie? Den kan bare laves af printerpapir hæftet sammen med en hæftemaskine eller snor og hullemaskine.

  Ellers har de måske lyst til at prøve at lave tørrede blomster – jeg kan huske, vi brugte en gammel telefonbog til at presse blomsterne i, da jeg var barn. Når de er tørre, kan man spray’e dem med en billig hårlak, så tror jeg, de holder bedre.

  Man kan jo også lave påklædningsdukker. Figurerne kan klippes ud af gamle reklamer, limes på noget stift papir/karton og så kan ungerne tegne tøj til dem på alm. papir.

  Hov, jeg var da slet ikke til at stoppe, da jeg først kom i gang 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fashionmom

   Hej Lisa, waow! -Tusind tak. Det er virkelig nogle gode ideer! Jeg havde helt glemt, tørrede blomster, det skal vi vist have gang i 😉 Også en god idé med bogen, så kan de store også øve lidt skrivning og stavning gennem leg.
   Super gode tips, mange tak 🙂
   Mvh Cecilie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Langeland uden Festival