• ···
Online sale: Rose Lille

Om at være en stor familie #2

Den mere negative side…

Jeg tænker faktiske ikke så meget over det selv, at vi er syv mennesker i familien og at min mand og jeg har 5 børn.

Men det gør andre… Som regel er jeg rimelig hårdhudet med, hvad andre tænker om mig, men nogle gange, så går det lige ind. Og ikke på den gode måde…

Når folk hører, at jeg har 5 børn, er det jo som om det skule være ‘Breaking News’ på Tv2 news, men for mig er det jo bare mine børn, jeg kender dem og de føles ikke som ‘5 børn!’.

IMG_1299_Fotor

Der er dog nogen gange hvor det føles som ‘5 børn!’, fx. når vi er på besøg eller når vi har besøg. Nogen klarer det i stiv arm, er interesseret eller hjælper. Det er fantastisk, at besøge eller have besøg af sådanne mennesker.

Men der er også de mennesker der, enten konstant kommentere på larmen og uroen, med et ‘Hold da op, godt det ikke er mig!’-udtryk eller dem der hele tiden skal prøve, at overbevise mig om, at jeg da ikke kan have et liv, med alt det arbejde børnene giver eller ligger op til, at min mand og jeg da ikke kan have et godt sex-liv, når nu vi har så mange børn…(Ja, det er sket!)!.

IMG_1293 (1)_Fotor

Jeg ved godt, at det kan være overvældende, at møde mange mennesker på en gang, men jeg bliver arrig, når folk kommer med kommentarer som, ‘Ja, det er da dejligt, at have jer på besøg, men i er bare så mange…’ eller ‘Jeg troede ikke det ville blive hyggeligt, når i nu er så mange’. Og det er næsten endnu værre med dem der synes det er synd for os, som dengang jeg ventede andet sæt tvillinger og folk satte en begravleses-mine op, når jeg fortalte det.

Det er ikke synd for mig, at jeg har 5 børn, jeg klager næsten aldrig over min helt utrolig heldige situation, jeg er mega stolt over min situation!

Nogle gange er det hårdt arbejde og andre gange er jeg overvældet, men mon ikke også det sker for en mor med 1 eller 2 børn?

Men folk skal have lov, at mene hvad de vil og hvis de er så overvældet af os, så er det helt naturligt for os ikke, at opsøge deres selskab så meget. Trist men sandt. Jeg værtsætter mine venner, veninder og familie utroligt højt, men  hvis deres attitude er som ovenforstående, så har jeg bare ikke nok energi til, at omgås dem mere end højst nødvendigt.

Læs en mere positiv vinkel, på det, at være en stor familie HER.

IMG_9566_Fotor_Fotor

   

9 kommentarer

 • Jeg misunder det nærmere! Det er også hårdt at være mor til 1 til tider – men al den kærlighed der må være under jeres tag, den er misundelses værdig. Og tænk en gang når dine børn får børn? Sikke en stor og dejlig familie i får 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fashionmom

   HEj Katinka,
   Jeg kunne ikke være mere enig, jeg elsker at vi er en stor familie og der er fyldt med kærlighed under vores tag 😉
   Men det er ikke altid andre, synes det samme.
   Dog skønt at hører, at en mor med et barn, kan glæde sig over vores situation! <3
   Mvh Cecilie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Årh hvor er dog elsker dit indlæg. Har selv 4 søskende og det var hårdt der vi var mindre at folk kiggede ondt på os og sagde Wow jeg vild glad for have mine søskende og det betyder sku alt og faktisk ligeglad med hvad andre synes

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fashionmom

   Hej Sarah,
   Dejligt du godt kan lide indlægget. Der er nu ikke noget som familie og når min mand og jeg ser, hvor meget glæde vores børn har af hinanden, så er det fuldstændig ligegyldigt, hvad andre tænker og siger 🙂
   Mvh Cecilie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  Der er mange mennesker der ikke kan rumme andet end hvad de synes er normalt…lad være med at lade dig irritere dig af det..bare grin lidt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Ja men det kunne ik siges bedre… Du ramt plet. Jeg har også 5 børn og oplever de ting og de følelser du nævner her.
  Jeg er er bliver træt af skulle bruge energi på at fortælle folk at jeg er faktisk også en veninde, en professionel på arb, en kone, en søster osv at mine mange børn har ik taget livet fra mig men bare givet mig mere lykke dagligt. Og ja hård dag har vi alle med 1-3-5 børn.
  Tak for indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fashionmom

   Hej Nina,
   Selv tak og tak for din kommentar!
   En dag gik det bare op for mig, at jeg ikke gad undskylde for, at have en masse skønne børn mere!
   Man vælger forskelligt i livet og jeg er hverken ked af eller flov over mit valg, at have mange børn 😉
   Kh Cecilie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Vi har 4 børn sammen og så har jeg 2 bonus børn og kender det alt for godt. Vores fælles børn er 5-5-2 og 1 og de 2 store er 12 og 15. Vi har selv valgt at få så mange børn og gi fanden er det hårdt nogen gange, men de giver så meget mere glæde end de giver problemer . Elsker mine unger og ville ikke undvære dem for noget som helst og så må de mene hvad de vil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fashionmom

   Hej Louise,
   Tusind tak for din kommentar! -Tillykke med alle dine dejligt børn 🙂
   Ja, det er virkelig ingen hemmelighed. at det er hårdt at have børn. Og det kræver en masse arbejde mad mange børn. Men ved hårdt arbejde kommer stor glæde og det er vist dét, ikke alle andre forstår.
   Kh Cecilie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Online sale: Rose Lille