En Fashionmom’s Bekendelser – fashionmom blog
 • ···
Lazy Laces

En Fashionmom’s Bekendelser

Så kommer der sandheder på bordet og jeg er klar til, at gå til bekendelse…

Here goes…

1. Imens jeg børster tænder, laver jeg squats… Jeg har altså ikke rigtig tid (eller lyst) til, at smutte i fitnescenter, fra tid til anden. Så for at holde lidt på formerne, er det blevet en vane for mig, at træne bagen, i det tidsrum jeg børster tænder.

2. Jeg er en total sucker for jeres kommentarer og jeg bliver pinligt glad, hver ganger der popper en rød boble op, der symbolisere en kommentar. Jeg elsker, at hører om jeres oplevelser og hvad i tænker når i læser eller ser indlægget.

img_7047_fotor.jpg1

3. Når jeg først har sat mig i sofaen om aftenen, så har jeg virkelig svært ved, at komme op igen. Jeg nyder den ro der er, når alle børnene sover, så derfor kommer jeg ofte til, at komme alt for sent i seng. 

4. Det er vist ingen hemmelighed, at jeg er vild med serier. Jeg synes det er så skønt fordybe mig i et andet univers. Men lige for tiden er jeg altså blevet fanget af det halvbizare 90’er hit, The Nanny . Altså den serie med Fran Fine og Maxwell, der er i en endeløs tafat om hinandens kærlighed. Jeg ved det, spild af tid, men den er så sød og sjov og vækker gamle minder frem.

5. Lige for tiden sker det lidt for ofte, at jeg lader de to små, spise frokost foran tv’et (sommerferie-efter-veer). De tit er trætte efter tur eller legestue også vil de se Tv. Jeg ender med, at smører en tallerken fuld af ‘rubbere’ med leverpostej og spegepølse også guffer de altså i sig med livlig appetit.

Puuha, Det var rart, at få hjertet lettet, andre der trænger til, at gå til skriftestolen? 😉

Har du lyst til at følge Fashionmom på Facebook, Så kan du gøre det HER.

   

4 kommentarer

 • Dorit

  Haha kender alt for godt den der med fjernsynet, min søn er den vildeste fjernsyns-narkoman og han er kun 15 måneder. Jeg prøver at begrænse det men nogle gange fristes man bare over evne og så tænder man for Ramasjang og så er der altså total ro og glade dage. Jeg er selv lidt af en fjernsyns-narkoman og jeg så næsten ingen TV som barn så måske er det fint at gi dem lov at se lidt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fashionmom

   Hej Dorit, tak for din kommentar.
   Ramasjang frister bare nogen gange for meget, særlig når man ikke har sovet så godt eller lign. 😉
   Kh Cecilie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var da en absolut fantastisk ide med squats under tandbørstning! Jeg havde meldt mig til den der ab – challenge der kørte, men allerede på anden dagen druknede det i amning, bleskift og trodsig 3-årig… Har lige opdaget din blog, og tror da lige jeg bliver hængende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fashionmom

   Hej Henriette,
   Jeg synes det holder med squats under tandbørstning… Mine to tumlinger er begyndt, at gøre det sammen med mig om morgenen! -Haha, de vælter hele tiden, griner og peger fingre ad mig 😀
   Man kan jo håber, at amningen holder på dine former, det er sådan en dejlig let måde, at holde sig i ‘form’ på 😉
   Ps: Følger også din blog.

   Mvh Cecilie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lazy Laces