Noget om en god røv og frygten for fiasko -til Pandora event. – fashionmom blog
Remoulade-Lykkelig

Noget om en god røv og frygten for fiasko -til Pandora event.

Vildt fin og flot Pandora åbnings event. Se de smukke billeder og nyd hvordan alle de velklædte og venlige mennesker hygger sig hos Pandora.

IMG_1233_Fotor_Fotor_Collage

Her er min event-fortælling:

Den starter med, at det er dyrt, at komme fra Århus til Vejle og tilbage igen. Derfor arrangere Mille en go-more-tur. Og på trods af, at vi er tre kvinder der skal finde hinanden på ndr. Ringgade, lykkes det næsten uden forvirring. Turen er hyggelig og alt går godt. Da vi stiger ud af bilen, ser jeg til min rædsel, at mine kilehælsandaler, er gået i stykker. Hælen er ved, at falde af. Eller der er kommet en sprække mellem hælen og skoen, som jeg straks ser for mig, vil falde af midt under eventen, så jeg vælter og slår et eller andet montre i stykker. Men da vi er godt henne i Pandora event’en, kommer truslen om fiasko fra en helt anden front.

IMG_1312_Fotor IMG_1300_Fotor

-Det kunne være min bluse, der er syntetisk, der ville komme til, at lugte af sved, pga. af et meget varmt lokale, eller at jeg krumme helt vildt udover mig selv, med de lækre kager og canapé’s. Men nej, truslen blev gjort til virkelighed, ved et lille ‘plop’, da jeg satte mig ned på bænken foran butikken med en dejlig kold øl, fra den frie bar. Et lille ‘plop’ fra den knap, der valgte, at poppe af, da jeg bøjede mig forover. Jeg vidste jo godt, at de bukser var liiidt stramme, men de sidder godt, hvilket jeg også fik bekræftet, af en ellers velklædt mand, i en akavet situation. Men straffen for, at vise sin fine lille popo i  stramme bukser, var altså, at stå på Vejle strøg, med frygten for, at tabe benklæderne, mens Pernille Agerup, spørger om vej til et sted, at spise i Vejle…

IMG_1165_Fotor IMG_1256_Fotor_Fotor_Collage

Men udover det, som jeg faktisk tror ingen opdagede, så var det en hyggelig aften hos Pandora i Vejle, med dejligt selskab, som to andre tvillingemødre, blogger Mørk og Fashionary, med smukke smykker og en fyldt Goodie bag.

Overskuddet fra event’en gik til Børne Cancer fonten.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Remoulade-Lykkelig