TvillingeMor, Svaghed og Styrke – fashionmom blog
Name it, udsalg

TvillingeMor, Svaghed og Styrke

Hvem har brug for fitnesscenter, når man bare kan løfte de her to 12 kilos håndvægte!? 😉

IMG_0942_Fotor

IMG_0933_Fotor IMG_0914_Fotor

Jeg er tvillingemor… Jeg er hjemmemor til tvillinger. De er med mig hele tiden. Jeg nyder det, men jeg kæmper med det. Det er ikke altid let med tvillinger. Nogle gange vil de have deres mor på samme tid. Sådan har det været siden de blev født, bare fordi de er to, havde de ikke tænkt sig, at give afkald på lidt tid med deres mor. -Og jeg beundre og elsker dem for det! De kræver deres mor, så jeg aldrig glemmer, at give dem nok tid, opmærksomhed, omsorg og fysisk kontakt, bare fordi de er to, født på samme tid.

IMG_0918_Fotor

IMG_0903_Fotor IMG_0952_Fotor

Jeg er både blevet svag, men også stærk af, at have tvillinger. Svag, fordi jeg, af kærlighed, er i deres hule hånd og frygten for, at miste mig selv, i bleer, madpakker, gråd og min egen utilstrækkelighed, er tilstede. Men stærk fordi jeg gang på gang kan se, at jeg kan klare det. Min familie fungerer, vi klarer skærende, vi ridder stormen af og vi holder hovedet højt.

Så who cares, om jeg har madpakker på hjernen, at jeg ‘glemmer’ at slukke for tv’et for, at få 2 minutters ro eller har fået en lille delle på maven? -Med et bælte i taljen, ser jeg godt ud og med en tumling på armen, får jeg stærke arme… Og stærke arme kan kramme, alle ungerne og manden endnu tættere. Tættere og tættere.

IMG_0960_Fotor

Glædelig Tirsdag!

Billederne er taget af -ByMille-

   

10 kommentarer

 • Hatten af for dig! Hvor ER du sej.
  Hjemmepasser du dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fashionmom

   Hej Anne,
   Mange tak for din kommentar. Ja jeg hjemmepasser de to yngste på billederne. Et valg jeg er virkelig glad for, men som jo også sætter min tålmodighed og styrke på prøve 😉
   Mvh Cecilie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Hvilke skønne billeder af dig og dine skønne troldeunger af et par dejlige tvillinger. Smuk mor og ærligt indlæg. Mine tvillinger er voksne, men det er stadig helt specielt:-)
  Hilsen Lone

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fashionmom

   Hej Lone, mange tak! Sejt med voksne tvillinger, glæder mig til, at se mine små vokse op <3
   Mvh Cecilie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror ikke, jeg “kender” nogen som dig, som kan være så elegant med sådan et par nuttede rollinger på armen. Thumbs up for mamma Cecilie på høje hæle 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare nogle skønne billeder og hvor kan jeg bare genkende dine ord. Tvillinger er en så stor gave og til tider en så stor mundfuld. Kombineret med endnu flere børn bliver det en hverdagskaotisk fest :-). KH Dorte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fashionmom

   Hej Dorte, Du har helt ret, en velsignelse fyldt med hårdt arbejde. Men sådan er det jo med fester 😉
   Mvh Cecilie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et dejligt indlæg. Det er nemlig lige det – styrke og svaghed med de twins 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fashionmom

   Hej Sandra, tak! Jeg elsker den måde mine børn har givet mig mulighed for, at udvikle mig! -Svaghed og styrke! 🙂
   Mvh Cecilie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Name it, udsalg