Cookies med mandelmel – fashionmom blog
Top ti Indlæg siden Maj

Cookies med mandelmel

Billede 23-08-14 kl. 20.04

IMG_1089

Lækker og lette småkager med udgangspunkt i denne opskrift.

Måske de bedste småkager jeg længe har smagt!

Var i efterårsstemning sidste weekend og hyggede mig i køkkenet med bagning og langtidsstegt kylling til aftensmad. Hele den varme sommer har min madlavning helst skulle afvikles hurtigt og let, men i og med vejret appellerer mere og mere til at blive inden døre, er mit mad-aktivitetsniveau steget, og det er ret så hyggeligt. Ville ønske jeg kunne prale af at have min søn med i køkkenet, men han havde travlt med at være verdens største gamernørd foran computeren og x-boxen.

Cookies fremgangsmåde:

Smør (stuetempereret) piskes med sukrin.

Ægget piskes i.

Resterende ingredienser røres i og fordeles i klatter på en bageplade.

10-12 min. ved 200 grader.

Min søn var vilde med dem og dermed garanteret medhjælper til næste bagning.

Han synes, de smagte bedre en favoritten fra Føtex:

732873

Jeg er enig, de her er kommet for at blive!

Billede 28-03-14 kl. 19.46

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Top ti Indlæg siden Maj