Fantastiske ting ved at være TvillingeMor – fashionmom blog
Hvad læser jeg?

Fantastiske ting ved at være TvillingeMor

Det er bestemt dobbelt arbejde med tvillinger, to der skal have mad, to der skal trøstes, to der kræver deres mor på samme tid osv. -Men for en mor er der nogle helt utrolig fatastiske ting man får lov, at opleve kun fordi man har tvillinger. De er samme alder og ønsker ofte det samme på samme tid, det gælder ikke kun når de slås om legetøj eller andre negative ting, alle de positive ting, bliver også dobblet op:

Når man har tvillinger, kan man ikke undgå, at blive overfaldet med kærlighed. Hvis en har brug for et tæt knus, smitter det tit og så er vi tre, der knuser hinanden tættere og tættere.

Der er altid en mere, at kysse.

IMG_1036_Fotor

IMG_1032_Fotor

Der er en, til under hver arm i sofaen.

Det er svært for mig som mor, når jeg ser en af mine børn ikke lige have nogen, at lege med.    -Men heldigvis er det ikke særligt tit det sker. For tvillinger har hinanden, kender hinanden og ved hvordan de skal gøre hinanden glade og få hinanden til, at lege.

Dobbelt latter når man kilder med begge hænder. Hvis jeg sidder ved computeren, mens de to små er oppe, kommer de ofte hen til mig, med et skælmsk smil på læben. Så ligger de sig ned på ryggen foran mig og fniser og vrider sig. Så er det godt man har 2 hænder, for så skal der kildes, grines og kildes mere.

Der var en til hvert bryst, så kiloerne fra graviditeten, forsvandt dobbelt så hurtigt.

Sejren er dobbelt så stor, når de begge endelig sover.

IMG_1030_Fotor

IMG_1044_Fotor

img_1003_fotor_Fotor_Collage

Det 1. år er hårdt, men det er ubeskrivelig følelse af lykke, når man har hele to friske og raske unger på en gang! 2 der kan løbe efter hinanden, 2 der kan løbe om kap, 2 der kan kramme hinanden og 2 der kan kramme deres mor.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad læser jeg?