• ···
Lørdag, Lige nu..

Hokkaidosuppe med rejer og cashewnødder (repost)

IMG_4345

 

 Dejlig efterårsret, jeg postede for et års tid siden.

Det er græskarsæson igen og jeg kan varmt anbefale denne opskrift. Den rækker langt og er billig. Du kan evt undvære rejerne eller tilsætte kylling i stedet for. Den minder om min sommersuppe, men passer bedre til sæsonen nu.

 

IMG_4352

 

Fremgangsmåde:

Frigør græskar fra sten og skal og skær i mindre stykker
Smid stykkerne i ovnen med lidt olie imens du ordner resten.

Skær løg, hvidløg og chili i stykker og riv ingefær
Rist spidskommen og karry og smid alt andet i gryden og rør rundt et par minutter.

Hæld bouillion og kokosmælk over og lad det koge på medium varme i mindst en halv time (meget gerne længere)
Blend det hele med stavblænder og smag til med salt og pebber
put rejer i og strø frisk koriander over
cashewnødder og lime er prikken over I’et.

Billede-28-03-14-kl.-19.46-e1407008535807

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdag, Lige nu..