Mor i 8 år! – fashionmom blog
  • ···
Hjemmelavet chokoladehjerter

Mor i 8 år!

Mine store drenge fylder 8 år idag… What!

-Jeg har været Mor i 8 år! Mon det er nu min 30-årskrise rammer (jeg har hørt det er populært!)?

Men helt ærligt, så føler jeg mig lidt gammel, for jeg har haft børn i 8 år! -På den anden side så føler jeg mig ret ung, da de fleste andre med børn på 8 år, er noget ældre end 30 år. 😉

dsc00200_fotor.jpg1

23 år og Mor til disse to bananer på 7 måneder

Men det er bare så vildt… De to fyre ændrede mit liv, de hjalp mig til, at blive voksen og de hjalp mig til, at beholde mit indre barn. Jeg er så overvældet af følelser og tanker, hver gang en af børnene har fødselsdag, men særlig med disse to, mine førstefødte. Jeg tænker på dagen de blev født, på deres første svære tid (Læs Her), jeg tænker på hvordan jeg tacklede dem og deres personligheder og hvordan jeg udviklede mig, når jeg så dem udvikle sig. Jeg tænker også på hvordan de, med deres ankomst, tømrede min mand og mig endnu tættere sammen.

Jeg ved jeg er rørstrømsk nu og jeg er nok ved, at blive gammel og blød, men det er bare så fantastisk med børn, Mine børn, der nu bliver 8(!) år!

Tillykke med dagen, mine kære elskede, store drenge!

IMG_61381

Kærlige, milde, vilde, enige og forskellige… Mine store drenge!

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet chokoladehjerter