Ny side om Tvillinger – fashionmom blog
Cookies med mandelmel

Ny side om Tvillinger

Jeg kan se, at der er rigtig mange sidevisninger på de indlæg der handler om tvillinger. Så nu har jeg lavet en side i menuen, oppe øverst, hvor jeg skriver om tvillinger og linker til de indlæg der særligt omhandler  tvillinger. 

Se den HER eller nedenfor.

Jeg har efterhånden fået lavet en del indlæg om Tvillinger. Hvordan jeg har oplevet det, at få tvillinger og at, få tvillinger igen. For mig, har det på ingen måde været det samme, at få en som, at få to. Alt det ekstra fysiske arbejde og dobbelte lykke. Men meget det psykiske liv, er anderledes end, når man får en. Det er meget det, jeg har synes har været hårdt. For når man har en baby, så ved man, at baby sover, man ved selvfølgelig ikke hvor længe, men der er kun én der kan vågne op, én der kan græde, én der skal have en ren ble osv.

Når man får to babyer, er det ikke bare det, at chancen for, at en baby vågner for tidligt, er dobbelt så stor, der er også det i det, at man hele tiden frygter, at de vil vække hinanden, eller, at de begynder, at græde samtidig. Frygten for, at de skal græde samtidig, er egentlig frygten for, at man ikke kan trøste dem samtidig. At de kommer til, at lide under, at de er født to på samme tid, at man som mor, ikke er tilstrækkelig. Nogle gange er det umuligt, at opfylde deres begges behov på samme tid… Og hvis behov vælger man så, at opfylde først!?

Det er til, at håndtere, men det er langt mere krævende end når der bare er én.

IMG_1030_Fotor

Hvis du vil læse mere om mine oplevelser med tvillinger så se indlæggende her:

Enæggede Tvillinger fra begyndelsen

TvillingeMor, Svaghed og Styrke

Fantastiske Ting ved at være TvillingeMor

Tvillinger

På udsalg med tvillinger

Flyyygt, før den gamle dame ser dig!

MustHaves til Baby Twins

Gravid for 1. gang

Gravid for 3. gang

IMG_0942_Fotor

IMG_7010[1]

DSC00712

Editet49_Fotor

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cookies med mandelmel