SpørgeRunde – fashionmom blog
  • ···
Asos Rabat Kode

SpørgeRunde

Blogger-Krise

Hmm ja, det er lidt det jeg har… Blogger-krise. Jeg ved ikke helt hvad det vil sige, men det føles sådan. Som om jeg ikke lige får blogget og bloging er lidt for meget arbejde og ikke så meget sjov. Som det jo egentlig er meningen med med mit bloggeri. Jeg er kørt lidt fast og har vist bruge for lidt ny inspiration.

Der har ikke været meget mode på det sidste, men masse af indlæg om børn, familie og tvillinger. Jeg har også skrevet om, at være hjemmemor og lidt om hvad jeg laver med børnene herhjemme. Det falder mig meget naturligt, at blogge om disse ting, og for tiden er jeg ikke vildt optaget af mode.

IMG_6487

-Men hvad synes i? Nu har jeg været her på Bloggers Delight Premium nogle måneder og der er kommet nye læsere til. -Hvad synes i  er spændende? Hvad kunne i godt tænke jer, at høre mere om? Jeg er åben for forslag og kan sagtens klare konstruktiv kritik 😉

Hvorfor læser i bloggen? Og hvad vil i gerne læse om?

Jeg glæder mig til, at læse om jeres tanker og ideer. Uden jer, Læsere, er det slet ikke sjovt, at blogge! 😀

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Asos Rabat Kode