Choko-Pirogger – fashionmom blog
Græskar-Tid

Choko-Pirogger

Som ex-angst for, at bage er jeg nu ved, at komme efter det og har vovet mig ud i lidt lækkert og lidt sundt… Dejen er lidt grov og der er brugt mørk chokolade (og en smule hvid). Det kan jeg godt, i mit hoved, fordreje til en sundere version af Føtex thebolle med chokostykker.

IMG_7646_Fotor img_7649_fotor.jpg1 IMG_7652_Fotor IMG_7653_Fotor IMG_7654_Fotor

Man kan blande sin favorit bolledej, rulle den til små boller og derefter rulle dem ud til en tyk pandekage. Så er det i med Ckokoladen, luk så pandekagen grundigt hele vejen rundt. Derefter kan de smørers med æg og efterhæve i ca. ½ time.

Bag dem i ovnen på 200 g. i ca. 15 min.

Jeg regner med, at kunne eksperimentere lidt med fyldet, måske ost og skinkestrimler, sådan lidt pizza-ish, mon ikke de ville være gode til madpakken? Nogen der har andre ideer til fyld?

Musen fik lov, at spise alle de små ‘krummer’ af chokoladen, der lå på skærerbrættet og hjalp med, at fylde bollerne. Der blev ikke ryddet op i stuen, men der kom lækre choko-pirogger på bordet 😉

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Græskar-Tid