Efterårs Aktiviteter – fashionmom blog
  • ···
Farvel, så længe...

Efterårs Aktiviteter

Solen skinnede idag! -Solskin, jeg har savnet dig!

Efter en morgen med bad og et lille tisse-uheld, jeg kunne jo bare have givet dem ble på med det samme… Gik vi en formiddags-tur til det grønne område med bakken. Det var så skønt vejr, at vi bare tullede afsted og plukkede blomster og kiggede efter æbler. Da vi kom hjem i varmen igen, var det tid, at male de store gule arhornblade og lave kastanje-edderkopper og spise rugbrødsmadder i stuen, mens vi så Plonsters.

IMG_7619_Fotor IMG_7620_Fotor IMG_7613_Fotor IMG_7612_Fotor_Fotor_Collage IMG_7622_Fotor

Jeg nyder den energi, jeg har fået igen efter, at have været syg og selvom jeg tog en blunder på sofaen, da de små sov, så er jeg så meget mere frisk end i sidste uge 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvel, så længe...