Farvel, så længe… – fashionmom blog
  • ···
Sygdom og Småkager

Farvel, så længe…

Efter, at have været mere eller mindre syg i en måned, så kan jeg ikke længere ignorere rodet, støvet, uhyrene under sofaen og alt det rene vaske tøj, der bare ligger i Ikea-poser uden, at blive foldet og lagt på plads.

Selvom min mand er en helt og mine børn nogle engle (høfligheds-løgn), så er der altså ingen her i huset der kan rydde op som Mor. Det er mig der normalt står for det, for jeg er bedst til det. Og da det ikke rigtig har været mig, der har stået for det i en måned ligner det på ingen måde vores hjem mere…

img_7047_fotor.jpg1

Jeg havde en drøm om et lyst og rent hjem, hvor børnene vågnede til lyden af mor der støvsuger (#wtf?!). Men børnene vågner kl. 6.30, far står op med ungerne og jeg konstant bagefter med oprydning og rengøring.

Så Farvel, så længe… Vi ses på den anden side af rodet 😉

God Weekend!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sygdom og Småkager