Mor-Kørekort – fashionmom blog
Prutte-Lort med bøvs på.

Mor-Kørekort

Hvor er det lige man kan trække sådan et!? Da jeg fik børn for 8 år siden, ville jeg rigtig gerne have haft alle de erfaringer og den viden jeg har nu, hvis man dog bare kunne købe sig til et Mor-kørekort.

Jeg var simpelthen en total newbie-Mor og når jeg tænker tilbage, må jeg altså ryste på hovedet ad nogle af mine beslutninger.

Jeg fik jo tvillinger som mine første børn og det er der jo selvfølgelig ikke så mange der har erfaringer med og jeg kendte i hvertil fald ikke nogen, personligt. Når jeg ser tilbage, må jeg bare erkende, at selvom jeg virkelig gjorde mit bedste, var jeg ofte bare så blank. Men mon ikke man kan skyde meget af skylden på den konstante træthed der fuldstændig dominerede mit væsen i den periode? Men hold kæft, hvor er der meget, at lærer som nybagt mor.

dsc00059

Som en nyudsprungen bilist, der lige skal have styr på gearstangen, sidespejlet osv., på samme måde kartede jeg rundt da jeg var en helt frisk mor. Alt det med, at aflæse deres signaler også stole på, at det var det rigtige eller erkende, at nu var det tid, at prøve noget nyt, syntes jeg var TOTALT svært. Jeg brugte så meget af min sparsomme energi på, at vurdere situationen, at jeg efterhånden fuldstændig mistede overblikket.

dsc00268

Kontrasten, energi-mæssigt, mellem første og andet hold tvilliger er gigantisk. Min egen selvtillid og tro på, at jeg virkelig gjorde et godt stykke arbejde, var til forskel, men mest af alt, var det min erfaring om, at med babyer, ændre alt sig hele tiden. Nogle gange bliver det værre, men det bliver langsomt og sikkert bedre. Var jeg virkelig sådan en retardo-mor? -Eller kan jeg skyde skylden på omstændighederne, ungdom og naivitet?

Jeg ved det ikke, men jeg er glad for, at have udviklet mig som Mor, at kunne håndtre nederlag og pressede situationer bedre og selvom jeg godt kan synes det er svært, at tænke tilbage på tiden, hvor jeg ikke havde den erfaring og energi, jeg ville ønske jeg havde, så er det jo de erfaringer der gør, at jeg nu synes, jeg fortjener mit Mor-Kørekort.

IMG_0918_Fotor

   

2 kommentarer

 • Ane

  Jeg tænker at det er helt naturligt, fordi ønsket om at ens lille vidunder skal klare sig godt, er så kæmpe STORT 🙂 jeg kan genkende det, fra da min søn var helt ny og jeg selv var ny i mor rollen… Men her 2 år efter synes jeg sku det går meget godt 🙂 De udfordringer der kommer kan jeg bedre håndtere…. Og det er fedt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fashionmom

   Hej Ane,
   Det er jo lige det, at man vil sit lille skat, det allerbedste og det kan være svært, at leve op til, særlig i starten, når man stadig prøver, at finde ud af hvem man er, som mor.
   -DEt er så lækkert, at mærke man kan vokse med opgaven 😀
   Mvh Cecilie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Prutte-Lort med bøvs på.