VIND: Billetter til Skandinavisk Dyrepark (konkurrencen er slut) – fashionmom blog
Tiden udenfor skolen

VIND: Billetter til Skandinavisk Dyrepark (konkurrencen er slut)

*Sponsoreret*

Nu er i heldige, kære læsere!

Der er nemmerlig nogle rigtig gode efterårsferie-biletter på spil. Vi skal afsted imorgen og jeg glæder mig til, at vise jer vores dag i Skandinavisk Dyrepark.

Billede_Arctic Home4

KONKURRENCE: Enhver familie har brug for et hjem

Coca-Cola og WWF Verdensnaturfonden har i denne tid fokus på isbjørnene og deres barske levevilkår i Arktis. Isbjørnen er kongen af isen, men når den smelter, hvor skal isbjørnene og deres familier så være?

Den globale opvarmning er i dag et af isbjørnens primære trusler, da temperaturen i Arktis er steget hurtigere end i resten af verden og det påvirker både havis og indlandsis. Noget må gøres nu, for at vi ikke en dag skal forestille os en verden uden isbjørne.

Sammen med Coca-Cola og WWF Verdensnaturfonden vil jeg gerne udlodde 2 familiebilletter (max 5 personer i hver familie) til Skandinavisk Dyrepark, så I kan se det smukke dyr i betagende omgivelser. I kan en hel dag komme tæt på alle dyrene i parken samt opleve isbjørnene i det 26.000 kvadratmeter store isbjørneanlæg. Du og din familie kan opleve isbjørnene spise, lege og svømme fra en 220 meter lang gangbro, lige i øjenhøjde.

Billede_Arctic Home5

For at vinde, skal du se den korte film om isbjørne og svare på spørgsmålet:

Hvor mange dage skal isbjørnene nogle gange svømme for at finde en ny isblok?

–          1 dag

–          5 dage

–          9 dage

-Husk lige, at ‘Like’ Fashionmom på Facebook HER.

Skriv dit svar og navn i kommentarsporet og jeg vælger to vindere torsdag d. 9. oktober. Læs mere om isbjørneindsatsen på arctichome.dk, hvis du vil vide mere.

   

27 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tiden udenfor skolen