Sponsoreret Video: Barndom med mindre Skærm – fashionmom blog
Vær stolt af din tissemand, min dreng!

Sponsoreret Video: Barndom med mindre Skærm

Sponsoreret video.

Jeg har tidligere skrevet om det… Det med den evindelige underholdning. Jeg har det egentlig lidt ambivalent med alle de skærme. For faktisk så synes jeg det er fint, at ungerne til tider får lov, at slappe af foran Tv’et, på den anden side, så frygter jeg, at deres barndom langsomt glider ud mellem deres stille hænder, foran tv’et.

Jeg synes særligt det er svært i den danske vinter. Det er mørkt og koldt og ikke særlig sjovt udenfor, medmindre der er sne. Eller er der sådan? Er det virkelig rigtigt hvad pædagogerne siger, at der ikke findes dårligt vejr, kun dårlig påklædning!? Jeg sender ikke mine børn ud i alt slags vejr, medmindre de selv vil. Men hvis vejret er godt, så bliver alle sendt ud i længere tid (Jeg savner sommer).

IMG_7353[1]_Fotor_Fotor_Collage

Her hjemme er der regler og tidsbegrænsninger på tiden foran skærme. Der er tid på tv’et og bestemte dage, hvor man må spille på Ipad, Nintendo og telefoner. For børnene har det ligesom mig, lyst til, at være magelige. Men det er altså hverken er sundt eller godt.

Hos Duracell tror de på aktiv leg, så jeg deler gerne denne sponsorerede video med jer. Den er lavet i samarbejde med kunstneren Robbie Cooper.

For at finde på indendørs aktiviteter, der ikke involvere skærme, starter vi ofte med en ekspedition udenfor. Samler alt mulig, nødder og bær hvis det er den tid på året. Visne blade og kastanjer, grene og kogler.

Det kan alt sammen bruges til sjove, skøre indendørs aktiviteter. Der kan bages, males, bygges osv. På den måde, kommer vi både udenfor og indenfor undgår vi tiden foran skærmen, som ellers godt kan virke fristende.

Dette indlæg sponsoreret af Duracell, men holdningerne i indlægget er mine egne.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vær stolt af din tissemand, min dreng!