Do your Hair – fashionmom blog
Fashionmom Bloopers

Do your Hair

Lige for tiden er jeg ikke helt forhippet på tøj og mode, men til gængæld får jeg ofte brugt lidt tid på, at få sat håret. Som jeg tidligere har snakket om, Her, så kan jeg godt få ondt i hovedet, hvis jeg bare har håret sat op i en knold. -Derfor fletter jeg det ofte. Her er en af varianterne. Det er to franske fletninger, der går helt fra panden til nakken og er derefter flettet, i hele hårets længde. Derefter har jeg sat ‘Laura Ingall-Fletningerne’ op i nakken, med hårnåle.

IMG_1493_Fotor

IMG_1467_Fotor

IMG_1475_Fotor

Billederne er taget af –By Mille

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fashionmom Bloopers