Inspiration: Hår! – fashionmom blog
Mit liv er fyldt med Lort

Inspiration: Hår!

Når jeg har tid, synes jeg det er sjovt, at sætte mit hår. Men det er ikke kun fordi det ser pænt ud, for mig er det også langt mere praktisk, at have håret væk fra ansigtet og væk fra børnenes ansigter.

Jeg har jo langt hår, så ofte ender det bare oppe i en roddet knold. Problemet med den frisure er, at hvis jeg har den for længe, for jeg ondt i hovedet. – Jeg er åbenbart lidt sart i hovedet 😉

Hvis jeg fletter håret, er det som om vægten af håret bliver bedre fordelt og dermed varer meget længere før jeg får ondt i hovedet. Her er en blanding af mine frisure og nogle frisure fra nettet, jeg synes er inspirerende.

Capture

IMG_7691[2]483485_474215285951075_1215752504_nIMG_8459_Fotor_Fotor_Collagefletninger1IMG_7261[1]

Når jeg har sat mit hår, synes jeg det højner hele look’et og det er derfor en let måde, at dresse et kedeligt outfit op. Hvis i synes det er fedt med noget hår inspiration, vil jeg forsøge, at få taget nogle flere billeder af mit hår.

Ha’ en dejlig Onsdag.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit liv er fyldt med Lort