Silent Night… No way! – fashionmom blog
  • ···
Juullimi pilluarit

Silent Night… No way!

Det er måske ved, at være en det samme omkvæd i har hørt igen og igen, men om ikke andet, så er det sandt.

Vi sover dårligt.

Natten i nat var ubehjælpeligt dårlig. Efter Mumsen har været syg op til jul, gik der et par dage og så blev Minimusen syg. Virkelig syg, høj feber, urolig søvn osv. Ud over det, så har Musen, for tiden det med, at vågne op og være bange. Så er det Slanger, så er det rumvæsen, hun vil heller ikke være alene i løbet af dagen og har fx. døren åbent ind til badeværelset. Har nogen af jeres børn, disse mareridt og forstillinger? Det gør alt sammen, at en nar hjemme hos os bliver alt andet end ‘Silent’.

IMG_7936[1]_Fotor

Vi sov stort set ikke i nat… Og da vi endelig havde muligheden, lå vi bare og trak vejret tungt uden, at finde ro. Ved 5-tiden kom der lidt ro på, så et par timer har der vel sneget sig ind på kontoen. kl. 6.37 kommer Mumsen ind og vil lægge i vores seng. Min mand kan godt sove fra det, men jeg kan ikke… Hvordan er det lige man sover fra en rumsterende tumling, der gerne vil putte, men samtidig ikke vil putte?

Så altså, vi er trætte, men vi har haft en skøn jul og trods de elendige nætter, har dagende været dejlige, med kælketure, varm kakao, elastik armbånd osv. Jeg er glad for, at vi har ferie, så vi kan sove på skift om dagen. Det kræver selvfølgelig lidt planlægning, men det er det værd. Så hos os er der altid en i familien der sover, i tidsrummet mellem 19.30-15.15.

Lige nu sover min mand og den lille syge Minimus, om lidt skal Mumsen sove middagssøvn, men jeg… Jeg skal ud, at shoppe med Mille, for nogle af de julegave penge jeg har fået, til selv samme formål 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juullimi pilluarit