Gemte grønsager – fashionmom blog
Endnu mere Lort

Gemte grønsager

Mine børn kan godt lide grønsager og det er jo vildt skønt. Men det er alligevel lidt svært, at få nok grønt i dem. Derfor har jeg fundet på alle mulige steder, at ‘gemme’ grønsagerne i forskellige retter.

Der kan fx. gemme sig lidt friske krydderurter som, basilikum eller mynte.

IMG_6576

En af favoritterne er Spinatpandekager, med friske blendede spinatblade og noget groft med blandet med hvedemelen. Det giver mig lidt bedre samvittighed, når de nu får sirup og sukker ovenpå.

En klassiker er grønsager i kødsovsen/lasange. Der bruger jeg både revne gulerødder eller squash, finthakket peberfrugt, hvidløg, ingefær og løg. Selvfølgelig også tomater og friske krydderurter.

IMG_7553[1]

En anden måde, at bruge spinat på, lige fra fryseren er, at koge dem med risen. Den finthakkede spinat, ser fin ud når den blandes med den hvide eller brune ris.

Tacoskaller er hit hjemme hos os og ud over alle de lækre rå grønsager man putter i skallen, sammen med kødet, har jeg tilføjet nogle meget mexicanske kidneybønner til det hakkede oksekød. De smager meget af, det samme som kødet og har ca. samme farve.

Er der andre der har gode ideer, i gerne vil dele? Grønsager i maden er totalt vigtigt og jeg modtager gerne flere tips.

Få flere ideer til sund mad Her , Her og Her.

Rigtig god Weekend!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu mere Lort