• ···
Top 10 indlæg siden Juni 2014

Jeg er bare Mor

Når jeg fortæller folk, at jeg er hjemmemor, kan det hurtigt gå hen og blive noget, ‘Ok, så du er bare mor…’.

Og ja, jeg har ikke et arbejde udenfor hjemmet og jeg blogger uden, at få løn. Men hvad vil det sige, bare at være mor? Det er som om man går ud fra, at det så kun handler om mad, bleer og vasketøj. Og hvis det er sådan man er mor, så er det måske også lidt trist, men det tror jeg ikke der er mange der er.

IMG_2100_Fotor

Mødre er er dem der oplevet livet med sine børn for første gang, de er dem der introducerer dem til verden udenfor, til naturen, til bladene der falder ned. Mødre er dem der ser sneen falde og oplever landskabet blive hvid med barnet. De er dem der kan lære dem, at tegne, lære dem at tale, at gå, at bruge toilettet, at snakke pænt til andre mennesker. Mødre er dem der viser sin kærlighed, selvom den bliver slået ned af et surt barn. Mødre er dem der føler allermest med barnet, både når det er svært og sjovt.

Så mødre kan lave maden, skifte bleerne og vaske tøjet, men de er så meget mere og jeg vil gerne have lov til at være ‘bare mor’ så længe som muligt, for det er fuld af liv, frihed, opgaver og udfordringer.

IMG_2097_Fotor

PS: Kjolen er fra Monki og kæden fra H&M.

Fing ligende HER og HER

MiniMusens kjole er fra Monsoon, find en i samme farve HER

(Btw, jeg mener ikke, at jeg er bare mor, som i løber nøgen rundt…)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Top 10 indlæg siden Juni 2014