• ···
Fashionmom_dk

‘Som Om, Mor’

Så er der ikke længe til, at de to yngste fylder 3 år…

3 år betyder mere selvhjulpen, sjovere lege, nye tanker og og og selvstændighed. De er godt i gang allerede, der er fyldt med ‘Nej, Mor’ og ‘Vil ikke’. Her den anden dag da jeg spurgte om jeg lige måtte få et smil, fik jeg det her: Prutte lyde…

IMG_8043[1]

IMG_8039[1]

Som jeg tidligere har skrevet om (her), så regner jeg ikke med, at de skal i børnehave lige foreløbigt. Jeg glæder mig simpelthen så meget til, at prøve, at gå hjemme med to ’store’ børn. Det er selvfølgelig krævende, at skulle tage alle kampene selv, hvis de skulle i børnehave ville pædagogerne jo få æren af at kæmpe med de to selvstændige individer.

Nu er det ‘all mom’ og nogle gange, når min mand kommer hjem fra arbejde, kan det ikke gå hurtigt nok med, at få dem afsat til ham. Der har jeg brug for en lille pause, so bad. Andre hjemmemødre, der kender til de dage, hvor man bare har fået nok og ikke kan vente til manden kommer hjem og befrier en? 😉

Rigtig god weekend til jer alle !

   

3 kommentarer

 • Lene

  Jaaaaaa 😉 heldigvis er farmand godt til at tage børnene med ud i haven, når han kommer hjem om eftermiddagen, og de får gerne en times tid til at gå med at huje rundt derude. Love it! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fashionmom

   Hej Lene,
   Det lyder helt vildt skønt! 🙂
   – Både for ungerne, faren og dig!
   Kh Cecilie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Cecilie 🙂

  Jeg pre-lancerer vores svenske modeprodukter til berømtheder og større bloggere.

  Da din stil passer vores brand, vil vi gerne tilbyde dig til at prøve et par.

  Send et svar tilbage, og jeg vil sende yderligere oplysninger.

  Hav en god dag !!

  Carl

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fashionmom_dk