Livet som sygeplerskeMor – fashionmom blog
  • ···
Jeg troede det skulle være forår

Livet som sygeplerskeMor

For sh*ts sake!

Jeg troede bare lige det var en lille streg i regningen, men neeej nej, det var ikke bare den ene af mine store drenge der skulle blive syg (se her).

Det startede om natten, for det er jo det det gør, når det er børn. Alt skal helst foregå, så forældrene får mindst muligt søvn. Alle børnene sover uroligt, bortset fra ham der er syg, han sover sødt og længe. Men de andre kommer rendende med jævne mellemrum, måske pga en uhyggelig drøm, en skal tisse, en er uforklarligt ked af det osv. Men jo længere hen på natten vi kommer, jo varmere bliver besøgende og her til morgen har de to andre drenge nu også feber.

IMG_8245[1]

Nu er stuen omarrangeret til en kæmpe seng foran fjersynet, hvor de syge, kan komme sig og hygge med deres søskende. Og der bliver ikke meget kreativ leg med ungerne fra min side, ikke efter dén nat! Jeg må indrømme, at jeg puttede mig ind til Mumsen under dynen, med en undskyldning om, at læse bog for ham. Han faldt i søvn og jeg kunne ligge og stene med ham sovende på armen, imens jeg spillede wordfeud 😉

IMG_8247[1]

Hjemme-sygeplejereske-mor Ftw!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg troede det skulle være forår