Så Sød, Så Fredag – fashionmom blog
  • ···
Top 10 Børne-Ord

Så Sød, Så Fredag

Det er fredag, det regner og jeg tror jeg bliver herhjemme med ungerne idag. De to små, som ikke er så små mere, leger inde på værelset. De er begyndt, at finde på sove rolle-lege, hvor den ene er en kat og den anden ejer. Lige nu bliver der lavet mad, til alle deres My little pony.

IMG_8226[1]

Måske kan i huske det legehus jeg byggede ud af storskraldsfund, i sommers (se her). Det blev blæst i stykker af Egon i december. Jeg havde ikke fået skruet Den ene væg og taget sammen, så væggen blæste af. Det fik jeg så semi-fixet i onsdags, men det er svært når man ikke er superstærk, så igår var jeg vildt øm i kroppen.

Måske skal vi ud senere, men lige nu nyder jeg bare, at være hjemmemor og selv kunne bestemme over formiddagen. Igår fandt vi disse søde sløjer i Matas, til bare 10 kroner. De er fra nytår, men de passer perfekt til et par pynteglade piger 🙂

IMG_8221[1]

Ps: Jeg har ingen alvorlige eller tunge emner lige for tiden (jeg har ikke tænk mig, at spinde guld på Cover-debatten), men hvis i har lyst til, at jeg tager nogle bestemte enmer op, så skriv endelig.. Her eller på Facebook

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Top 10 Børne-Ord