DIY Hæklede skåle – fashionmom blog
Lykken er...

DIY Hæklede skåle

Jeg har vildt længe haft disse søde hæklede mellemlægs servietter liggedende. Men jeg har ikke brugt dem. Så fandt jeg denne blog der, udover denne idé også har alle mulige andre ideer og i det hele taget er super inspirerende.

IMG_8360[1]

Musen og jeg gik igang med, at blande lim og vand og pakke skåle ind i film.

Vi lod skålene stå og tørre i to dage, da de ikke var helt tørre efter et døgn. Vi har brugt dem i legekøkkenet og til at have småting i, når vi har dem fremme.

Det var en rigtig god aktivitet, for lidt større børn. Jeg skal prøve det igen en anden gang, når de to små er blevet lidt større. Det er så rart, at have nogle aktiviteter, der kan bruges til noget bagefter. Og som hjemmemor (læs om at være hjemmemor HER, HER og HER), kan man stort set aldrig få nok ideer og inspiration. Særlig når man går hjemme med børn over 3 år.

IMG_8324[1] IMG_8325[1] IMG_8340[1] IMG_8341[1]

Du kan se opskriften i linket. Det er virkelig let og jeg synes resultatet er rigtig fint. De hæklede mellemlægsservietter, kan fås i næsten alle genbruger og som regel er de ret billige.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lykken er...