Lille ring på fingeren her – fashionmom blog
  • ···
PigeVærelset

Lille ring på fingeren her

Efter at have modtaget et fødselsdags gavekort fra Jane Kønig har jeg nu modtaget min ‘lille’ gave.

IMG_8305[1]

Jeg elsker ringe og jeg har rigtig, rigtig mange (billige) ringe, men jeg går ikke særlig meget med dem for tiden. Nærmere de sidste 8 1/2 år, siden jeg blev mor. Jeg har kun gået med min vielsesring og måske en anden ring til en festlig aften. Udover min vielsesring har jeg en anden ‘dyr’ ring, Marguriten fra Georg Jensen.

Men nu har jeg altså vovet mig ud i en dyr ring, jeg håber, at kunne bære hele tiden. Den ser måske lidt vild ud til hverdag, men jeg tror looket holder. Det er altid godt med lidt bling på en hverdag!

perle-ring-lille-rosa-2

Jeg har valgt denne rosaforgyldte ring med en ferskvandsperle. Jeg er vild med perler og har i mange år ønsket mig fx. ægte perle øreringe. Men denne gang blev det til en perle ring.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PigeVærelset