Lykken er… – fashionmom blog
Mors Pige

Lykken er…

Lykken er at blive kysset igen.

IMG_8424[1]

Lykken er at have en, at dele ventetiden med.

IMG_8422[1]

Lige for tiden er det virkelig skønt, at have tvillinger. De er så søde mod hinanden og så gode til at dele. Jeg nyder det i fulde drag, for jeg ved at også når det går godt, er det bare en periode 😉 De to her, har hinanden og de er vilde med, at køre bus. Det er så fedt, når man som hjemmemor, skal stå for ‘underholdningen’ og det eneste man behøver er, at gå hen til et busstoppested og tage bussen et eller andet sted hen. Vi tog i Netto og købte fignstænger, legede på McD’s legeplads og tog bussen hjem igen. Men inden vi kom hjem, skulle der lige kysses lidt.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mors Pige