…Men hjemme bedst. – fashionmom blog
Rutiner...

…Men hjemme bedst.

Efter en vildt hyggelig og sjov venindetur til Jane Kønig event i kbh, med nippemad, drinks, blåt lys og fine smykker, er jeg nu tilbage i Aarhus, til børnelatter, kys, kram, larm og liv.

IMG_8497[1]

Kontrasten mellem blogger-event i kbh og familieliv i Aarhus, er kæmpe stor og jeg elsker, at der er plads til begge dele i mit liv. For jeg elsker vores hverdag og de gode rutiner, vi har skabt som familie og par, men jeg nyder også de børnefrie ture, som en gang i mellem er mulige.

IMG_8504[1]

Hurra for ferie og hverdag!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rutiner...