Rutiner… – fashionmom blog
Gaver til Pige på 3 år

Rutiner…

Lige for tiden kører hverdagen på rutinen, det er så fedt. Foråret går altid så hurtigt og heldigvis er vi godt igang.

Vi har fået en god rutine med, at Musen tager tidligt afsted i børnehave. Førhen afleverede jeg hende ofte først hen ad 10-10.30 tiden (HER), så vi havde formiddagen herhjemme. Men nu hvor hun skal starte i skole til sommer og de yngste går i legestue to gange om ugen, passer det rigtig godt, at hun kommer afsted med de andre før klokken 8.

Da min datter kun har deltid i Børnehaven (30 timer), henter jeg hende tidligt. To af dagende er det på vejen hjem fra legestue, der slutter 12.30.

IMG_8406[1]

Når de store drenge så kommer hjem fra skole og Sfo kl. 14, er alle ungerne hjemme. Så har vi eftermiddagen sammen, hvor vi spiser, laver lektier og til sidst kommer ud at lege. Er det bare mig der ikke kan finde tid til lektier efter aftensmad?

IMG_8380[1]

Selvom det godt kan være lidt kedeligt med en så rutinepræget hverdag, så synes jeg, at rutinerne giver ro og dermed overskud. Når der så er overskud er det sjovt, at bryde rutinerne eller fylde dem ud med lidt sjov og spas.

Derudover, ved jeg også at det bare er en periode i mit liv og det virkelig er vigtigt for børn, at have gode rutiner. Så længe børnene er så små, er det alfa og omega, at de trives og at vi indretter os efter dem. Indretter i jer efter børnene eller må de indrette sig efter jer? Og for os, er der alligevel plads til masser af tid med hinanden som par og som familie og med venner.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gaver til Pige på 3 år