Spørge Runde! – fashionmom blog
  • ···
Forår og Fødselsdag

Spørge Runde!

Så er jeg blevet 31 og bloggen har snart været igang i 2 år (!). Nu synes jeg det er ved, at være tid til en spørgerunde.

Mine yngste tvillinger lige blevet 3 år, min mellemste bliver 6 i Maj og mine store drenge er 8 ½ år. Det er så mærkeligt og vildt, at jeg ikke har babyer mere, men jeg nyder, at have mere tid og overskud, selvom vi hele tiden falder i sygdomshuller, hvor alt overskud igen bliver skudt ned. Idag har solen skinnet og jeg er klar på, at svare på spørgsmål.

img_77061

Så kom med jeres tanker og spørgsmål om alt og intet, om familie og opdragelse, om tvillinger og livet med mange børn, om blogging eller hvad i ellers kan finde på og jeg vil prøve, at svare jer så godt som jeg kan 🙂

Glædeligt Forår

   

1 kommentar

  • Fashionmom

    En har spurgt mig om hvilket fotoredigeringprogram jeg bruger 🙂
    Jeg bruger online programmet ‘Fotor.com’. Det er gratis og fylder ikke så meget. Man kan selvfølgelig ikke lige så mange ting, som hvis man investere i Photoshop. Men det der er rigtig mange muligheder, i forhold til, at der er et gratis program. Så held og lykke med jeres billeder 🙂
    Kh Cecilie

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forår og Fødselsdag